Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Πρώτος ο Α.Ο.Π.Φ. στο Τουρνούα ΜΙΝΙ-ΠΑΙΔΩΝ ORION 2013


Μεγάλος νικητής του Τουρνούα υδατοσφαίρησης ΜΙΝΙ-ΠΑΙΔΩΝ ORION 2013 που διοργάνωσε ο Π.Α.Ο. στην Καλογρέζα το τριήμερο 07-08-09/06/2013 ανακυρήχθηκε ο Α.Ο.Π.Φ., επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλάδος 2013.
Η ομάδα του Μιχάλη Παπαναστασίου μετά την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά των  Χανίων επικράτησε σχετικά άνετα και σε αυτό το τουρνούα στο Ο.Α.Κ.Α. κερδίζοντας αρχικά τον Ν.Ο.Βουλιαγμένης με σκόρ 6-3 εν συνεχεία τον ΙΩΝΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ με σκόρ 13-6, τον ΝΗΡΕΑ ΓΕΡΑΚΑ με σκόρ 15-8 και στο μεγάλο φινάλε του τελικού τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ με τελικό σκόρ 10-3.


Στο τουρνούα συμμετείχαν οι ακόλουθες ομάδες χωρισμένες σε δύο (2) ομίλους:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ
ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ


Β΄ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Η σύνθεση της ομάδας του Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου :

Α.Ο. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ / ΜΙΝΙ-ΠΑΙΔΩΝ (2001- ´02 - ´03)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΓΩΝΙΩΤΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΤΣΑΓΟΥΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΛΑΨΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΟΥΡΚΟΡ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΛΙΑΤΗΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΡΕΣΤΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΤΡΟΥΛΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ, ΧΑΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΧΑΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ΧΑΛΚΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ , ΚΟΥΡΚΟΡ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΓΚΟΛΓΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΟΣΧΟΒΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

Οι προπονητές τους ήταν οι Μιχάλης Παπαναστασίου και Γιώργος Καραγεωργόπουλος ενώ έφορος της ομάδος του Α.Ο.Π.Φ ο Άγγελος Μοσχοβέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου