Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Το "σήκωσε" το Π. Φάληρο!


Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στην παράταση, το Παλαιό Φάληρο κέρδισε με σκορ 15-14 τον Παναθηναϊκό κατακτώντας έτσι το τρόπαιο στο τουρνουά πόλο που διοργάνωσε με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων.
Π. Φάληρο και Παναθηναϊκός πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για να πάρουν το παιχνίδι, το οποίο έληξε με σκορ 12-12 μετά το τέλος των τεσσάρων οκταλέπτων, για να ακολουθήσει η παράταση, που ολοκληρώθηκε με επί μέρους σκορ 3-2 για την ομάδα του Νίκου Μαμούρη, η οποία έτσι ήταν η μεγάλη νικήτρια του τουρνουά.
Να σημειωθεί ότι η ατμόσφαιρα στο Κολυμβητήριο Χανίων ήταν εντυπωσιακή, καθώς φρόντισαν γιʼ αυτό οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που γιʼ άλλη μια φορά σε αγώνα πόλο έδωσαν δυναμικό παρών.
Όσον αφορά τον μικρό τελικό, τα προγνωστικά... επιβεβαιώθηκαν κι έτσι ο Ν.Ο. Χανίων 97+ πήρε την 3η θέση κερδίζοντας εύκολα με 10-3 το Ρέθυμνο, που τερμάτισε στην 4η θέση. Στην δε 5η κατετάγη η ομάδα του Ν.Ο.Χ. 99+.
Πολυτιμότερος παίκτης ανακηρύχθηκε ο Γιώργος Αθανασίου του Π. Φαλήρου και καλύτερος τερματοφύλακας ο Δημήτρης Χατζηιωάννου της ομάδας του Ν.Ο.Χ. 97+.
Τα στοιχεία του τελικού:
Παλαιό Φάληρο - Παναθηναϊκός 15-14 (12-12 κανον. διάρκεια, 3-2 παράταση)
Τα 8λεπτα: 4-1, 2-3, 5-4, 1-4 (παράταση 3-2)
Παλαιό Φάληρο (Νίκος Μαμούρης): Κατσαγούνος, Γωνιωτάκης 4, Αθανασίου 4, Παπαναστασίου 1, Βακολέτος, Αλαφραγκής, Τρούλος 4, Αλευρίδης, Σπυρόπουλος, Φυτάλης 1, Βιεννάς, Πανταζής 1, Παζαΐτης, Λαγογιάννης, Σημαντήρης, Χάλαρης, Μπέλιας
Παναθηναϊκός (Μιχάλης Λαζαρίδης): Πιτούλης, Βαρατάσης, Παπαδημητρίου 3, Νεχωριτής, Χατζηστεφάνου 1, Δούκας, Μπούργος 1, Βογαζάνος, Κουτσαύτης, Καπίρης 2, Μπενέας 2, Γκαράνης 5, Χρονόπουλος, Κωνσταντίνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου