Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Τουρνουά Μίνι Παίδων - ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 15-14 (7-7) ....ήταν ανεπανάληπτο !!!



 
Αυτό που ζήσανε οι φίλαθλοι στον τελικό του τουρνουά ΜΙΝΙ-ΠΑΙΔΩΝ (γενν. 2001+) που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Γλυφάδας στο τοπικό ανοιχτό κολυμβητήριο το 4ήμερο 24-27/04/2013 ήταν πραγματικά ανεπανάληπτο !

Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται.

Για την ιστορια - γιατί λίγο ενδιαφέρει - η ομάδα του Μιχάλη Παπαναστασίου κέρδισε στα ¨ πέναλτι ¨ τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης με σκόρ : 15-14 ( κανονική περίοδος του αγώνα :7-7 ).
Ο αγώνας ξεκίνησε και στα πρώτα λεπτά οι νεαροί αθλητές του Φαλήρου βρέθηκαν πίσω στο σκόρ με 0-3 ( .... κάτι μας θύμισε αυτό ...! ), δείχνοντας όμως δύναμη, αυτοπεποίθηση και θέληση κατάφεραν να ισοφαρίσουν τους αντιπάλους τους στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα ενώ με ιδιαίτερο πείσμα δεν δίστασαν και να προηγηθούν.

Το τέλος του κανονικού αγώνα βρήκε και τις δύο ομάδες ισόπαλες οδηγώντας τες στην διαδικασία των πέναλτι όπου εκεί το Παλαιό Φάληρο με ιδιαίτερη ευστοχία και με την αποτελεσματικότητα του τερματοφύλακα Σωτήρη Χαιδόπουλου πήρε την πολυαναμενόμενη νίκη.
Οι αθλητές αμφοτέρων των ομάδων παρέδωσαν μαθήματα υδατοσφαίρισης υψηλού επιπέδου - δεδομένης της ηλικίας τους - ενώ δεν δίστασαν στο τέλος του αγώνα να παραδώσουν και μαθήματα κοινωνικής επιμόρφωσης στην κερκίδα, δίνοντας απάντηση στο ρεσιτάλ οπαδικής συμπεριφοράς.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους αθλητές (δικούς μας & της Βουλιαγμένης) που μας χάρισαν τόσες στιγμές συγκίνησης. Αυτό που ζήσαμε δεν συγκρίνεται με κανέναν τίτλο. Είναι μία εντελώς πρωτόγνωρη εμπειρία.

Ο προπονητής της ομάδος, Μιχάλης Παπαναστασίου.

Ο έφορος της ομάδος, Άγγελος Μοσχοβέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου